Hej alla coola, tuffa och macho människor! (Ni som bara e söta, goa o gulliga kan sluta läsa.)

Vi har sett en utveckling på servern, där väldigt många kör kriminella karaktärer som bygger sitt RP på att vara supertjuvar, vrålkriminella och har noll fantasi till övrigt RP.

En grundregel i RP är att man ger RP och då FÅR man RP tillbaka. Var inte rädda att involvera er i Svensson scenarier, våga göra saker utanför eran egna box, utveckla era karaktärer, och er själva inom RP.

Allt handlar inte om att ha 100% win-rate. Med sådant tänk så kommer ni inte bli långvariga på servern. Som tidigare så gäller det att ger man RP, så får man RP. Använd fantasin, vad spelar det för roll om du förlorar en bilstöld? Vad är roligast egentligen, pengarna eller själva jakten?
Du som nu tänker ”pengar, självklart är pengarna viktigast.” Ber jag lämna vår server omgående.

Från och med nu, Ni som har ett RP som består av Farming eller Grinding för att få ihop pengar, slutar omgående med detta. Vi vill att ni ska utvecklas inom RP, och det gör man inte genom att farma saker. Utmana er själva till ett annat sorts RP.

Sveadalen är INTE en server för er som vill köra single-player med en hint av RP.

Ett starkt tips till er som har svårt att gå utanför eran comfort-zone. Säg JA till nya saker, haka på vad som händer. Sedan om det slutar med ett bankrån eller att ni är ute i någon båt och fiskar, det spelar väl ingen roll? Det är vägen dit som är rolig.

Skapa RP för många, inte bara för dig själv.
Allt som händer på servern, det RPar ni på, använd fantasin.

En sista sak, när man är i tjänst på ett företag, då jobbar man. Företaget går först, för annars fungerar inte RP’t, då många (Läs alla) är beroende på att företagen har aktiva anställda karaktärer. Du går helt enkelt inte och farmar eller går afk om du är i tjänst. Då stämplar man ut.

Ps. Ni som ligger extremt minus på era karaktärer, skärp er. Alla kan inte spela karaktärer á la Lyxfällan. .ds

Väl mött!