Som rubriken säger så har vi nu valt att återgå till Whitelist. Dels för att vi känner att de är dags att ladda upp inför 3.0 men också för att vi känner att vi kört detta en tillräckligt lång period. Vi har även valt att gå tillbaka helt till skriftliga + muntliga. Detta för att ge en mer seriös bild och för att vi vill få in spelare som vi känner att vi kan lita på och som är här för att de vill vara här. Alltså inte åka in på en räkmacka. Vi har alltid varit ganska strikta, men man kan alltid bli ännu mer strikt som vi valt att bli nu.

Vad innebär detta då?

Jo, har ni inte öppnat en ticket innan 9/3 – 2022 så kommer ni behöva göra en skriftlig ansökan. Har ni svårt för att skriva, kanske har ni dyslexi eller andra diagnoser som kan påverka, så skriv det under övrigt. På så sätt kan vi lättare visa hänsyn till eran ansökan och ta det vidare på en muntlig. Har ni svårt för muntlig så skrev en utförlig ansökan så blir det inte lika mycket att ta upp på den muntliga. Det är mest för att vi gärna vill prata med er och få en bild av hur ni är och om ni kommer göra hemma här eller inte. Inget personlig. Detta innebär också att vi kommer återgå till våran åldersgräns på 18+. Som vi även är väldigt strikta, det innebär alltså att vi EXTREMT sällan gör undantag och då är minimum åldern 17. Är du 20+ så ligger det till din fördel.

Vad söker ni?

– Vår åldersgräns är 18+. Dem få som lyckas komma förbi trots detta skickas ut lika fort. Vi kommer inte acceptera ansökningar från dig som är under 18 år, dessa nekas omedelbart Om inte din skriftliga sticker ut och har ett helt unik förhållande sätt, så kan det göras eventuella undantag, men dem är ytterst få.
– Vi har rätt att kräva något som styrker din identitet med något form utav ID-handling innan själva intervjun börjar.
– Vi söker dig som är mogen, kreativ, osjälvisk, har erfarenhet inom RP samt kan använda din kreativitet för att lyfta RP-nivån på servern överlag. Vi lägger ingen som helst vikt i om du ”har över 5000 timmar” på Fivem utan mer i vikt i dig som person eller om du har andra erfarenheter av rp som kan vara av intresse.
– Vi söker dig som förstår innebörden av att ha roligt tillsammans med medspelarna, förstår innebörden av att spela osjälviskt och till fördel för andra, och inte har ett behov av att kontakta folk OOC för att lyckas med det.
– Till dig som söker till oss ligger ansvaret hos dig att ha koll på vad som står under ?-regler och hur det går till här på SVRP vid frågor skapa en ticket i ?-whitelist-ticket . Att skicka PM till Staff eller WL-ansvariga och fråga varför din ansökan tagits bort ”utan anledning” undanbeder vi vänligt men bestämt. Försvinner din ansökan utan svar eller förklaring har du blivit nekad. Reflektera då över vad du kan göra bättre i ansökan och du är välkommen att söka på nytt. Att spamma i PM minskar dina chanser att få whitelist radikalt och ditt namn kommer att läggas på minnet.